ПРЕВОДИГАБРОВО.com  
За нас | Кариери | Цени | Контакти
 
РекламаSpa Velingrad
Екскурзия в Русия
Praga

УСТНИ ПРЕВОДИ

 

Наред с писмените преводи дългогодишният ни опит и непрестанен стремеж за развитие и усъвършенстване на предлаганите услуги доведоха до развитие в изпълнението на разнообразни проекти за устни преводи. Преводите се извършват от професионални преводачи, които са регистрирани в Консулски отдел на МВнР на Р. България.  Ние ви предлагаме следните услуги:

  • Превод при изповядване на сделка при нотариус;
  • Симултанен превод при провеждане на преговори, бизнес срещи, конференции, семинари, съдебни заседания и др.;
  • Консекутивни преводи и придружаване по време на визити на частни лица и чуждестранни делегации;
  • Съдействие при водене на преговори с бизнес партньори;
  • Придружаване и асистиране при пътуване.

Разчитаме на утвърдени в бранша преводачи с филологическо образование и широки познания, специализирани в преводи в различни области като право, икономика, медицина, фармация, финанси, банково дело, енергетика, туризъм, търговия, строителство, машиностроене, лека и хранително- вкусова промишленост.
Всички наши преводачи са подписали клетвена декларация за верността на извършения от тях превод и декларация за конфиденциалност, гарантираща неразпространение на информацията от превеждания текст.

Ние ви предлагаме превод на над 30 езика /английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски, румънски, сърбохърватски, чешки, полски, македонски, португалски, унгарски, молдовски, словенски, словашки, холандски, шведски, норвежки, датски, финландски, арабски, китайски, японски, корейски, персийски, литовски, естонски, иврит и др.

 

Винаги сме на Ваше разположение за консултации по телефон, e-mail и ли в нашия офис, както и за запитвания за, срокове за изпълнение и цени на конкретна поръчка.

Необходимо да направите запитването си и да потвърдите ангажимента между един и два дни преди мероприятието, като предоставите възможно най-пълна предварителна информация относно тематиката и при възможност предоставите и допълнителни материали, улесняващи значително подготовката на преводача/ите при изпълнение на услугата.

 

Симултанният превод е устен превод, при който се превежда едновременно с изказването на говорещия, напр. на конференции. Този тип превод изисква специална преводаческа техника и поне двама преводачи.

Консекутивният превод е устен превод, при който изказването на говорещия се превежда на части: преводачът изчаква говорещия да направи пауза и тогава превежда казаното. Този тип превод обикновено се използва при преговори, работни срещи, семинари.

 


 

преводибургас преводиварна преводивеликотърново преводидобрич
преводикърджали преводипазарджик преводипловдив преводирусе
преводисливен преводисофия преводистаразагора преводиямбол
реводипървомай реводисвищов преводихасково

Агенция НОВ ВЕК

пл. Първи май 3, ет. 2 5300 Габрово, България
Преводи и легализация.

Работно време:

Понеделник-Петък 9:00 - 18:00
Събота 10:00 - 15:00
Неделя - почивен ден
Copyright © 2022 преводигаброво.com
All rights reserved
дизайн и оптимизация от bgwebdesign.org